Steun ons en help Nederland vooruit

Woordvoerder Burger en Bestuur, Openbare Orde en Veiligheid, Cultuur en Media, Inkomensvoorziening en Arbeidsmarkt, Participatie, Bedrijvenpark A1, Sluiskwartier en Havengebied. Wijk: Colmschate Noord, Vijfhoek, Keizerslanden, Borgele, Platvoet. Fractiepenningmeester.

Van jongs af aan heb ik mijzelf willen inzetten voor de maatschappij. Dit begon al bij mijn hockeyclub: door zowel binnen de lijnen het hoogst haalbare uit mijzelf te halen als mij daarbuiten voor de club in te zetten. Overal meedoen en meepraten. Van sportclub tot middelbare school en van HBO-raad tot politieke partij. Dit tekent mijn persoonlijkheid: niet langs de zijlijn staan en roepen, maar juist met de voeten in de klei staan. Mouwen opstropen en aanpakken. Dit is ook mijn visie op de maatschappij en de rol van de politiek. Niet berusten in passiviteit, maar oproepen tot actie, tot meedoen.

Ik heb passie voor de maatschappij en met veel enthousiasme zet ik mij in voor de gemeenschap. Ik vind het erg leuk om met verschillende partijen samen te werken en samen dingen te bereiken. Een positieve en constructieve houding krijg ik energie van, maar af en toe een goede discussie houdt het ook interessant.

In het dagelijks leven ben ik accountmanager bij een softwarebedrijf die software voor accountants maakt.

Waterschap

Naast mijn werk in de gemeenteraad ben ik ook actief voor het Waterschap in de partij Water Naturlijk.

Bij Water Natuurlijk ben ik ook fractievolger. Daarnaast vervul ik ook een rol in de Auditcommissie van het Waterschap en ben ik fractiepenningmeerster.

 

Kijk ook eens op mijn LinkedIn

 

Tjoek Korenromp

06 – 252 99 131

Meer van Tjoek Korenromp