Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 januari 2021

Tjoek Korenromp stopt als fractielid

Tot zijn en onze grote spijt is Tjoek Korenromp gestopt met zijn inzet voor onze fractie. Door een gezinsuitbreiding verhuist Tjoek naar de woning van zijn partner Noor in Zutphen en dat maakt de beëindiging van het fractielidmaatschap onvermijdelijk.

 

 

Breed inzetbaar

Tjoek was niet alleen actief binnen en voor D66 Deventer, maar ook in de provincie, regio en het waterschap.  Tjoek is in maart 2018 beëdigd als raadsopvolger voor Gemeente Deventer en de afgelopen 3 jaar was Tjoek min of meer de counterpart van en voor de dossiers van ondertekende. Tjoek had extra aandacht en belangstelling voor thema’s rondom jongeren, burgerinitiatieven, democratie, en LHBTI.  Rond het thema Openbare Orde en Veiligheid heeft hij recentelijk kritische vragen stelde over de noodverordeningen rondom Corona. Na het vertrek van Rard heeft Tjoek ook het fractiepenningmeesterschap voor de fractie vervuld.

Veel geleerd, hard gewerkt

Tjoek: “Ik kijk met een heel warm gevoel terug op mijn periode als raadsopvolger. Ik heb veel mensen leren kennen, veel geleerd en bovenal heb ik ook hard gewerkt om de kiezers te bewijzen dat hun stem er toe heeft gedaan. Bovenal vond ik het fantastisch om samen met de fractie, andere raadsleden en opvolgers te werken aan zaken die het mooie Deventer nog mooier maken. Ik ga na 28,5 jaar Deventer enorm missen en hoop er in de toekomst weer neer te strijken. En mijn seizoenskaart bij Go Ahead Eagles, die houd ik natuurlijk aan!”

 

Per afgelopen 1 januari is Tjoek gestopt als fractielid en de fractie wenst Tjoek en zijn partner Noor het allerbeste toe in hun nieuwe woonplaats in Zutphen.

Namens de gehele fractie,

Jan Schuring

Fractievoorzitter