Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 8 april 2020

Overlijden Peter Onvlee

Afgelopen maandag ontvingen we het zeer verdrietige nieuws over het overlijden van Peter Onvlee (fractievoorzitter Gemeentebelang). We hadden een week eerder al het treurige bericht ontvangen over het overlijden van zijn vrouw Fenneken. Voor zulke verdrietige gebeurtenissen zijn nauwelijks woorden te vinden. We rouwen mee met de zonen Kees en Joost van Peter en Fenneken die binnen een week tijd beide ouders verliezen en leven met mee overige familie en vrienden.

We hebben Peter de voorbije jaren leren kennen als een degelijke en betrouwbare partner die meezoekt naar oplossingen die zich trouw houdt aan gemaakte afspraken. Het is een aderlating voor de raad om Peter als collega te verliezen.

We wensen de fractie van Gemeentebelang heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 

De fractie van D66 Deventer

Jan Schuring

Gerry Stegeman

Wouter Holtslag

Tjoek Korenromp

Rob Welling

Stefan van de Graaf