Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 juli 2010

Reces

Op 7 juli 2010 de laatste raadsvergadering gehad voor het reces deze zomer. Na een lange periode van hard werken en veel, zeer veel introductieprogramma’s kunnen we het even wat rustiger aan doen. Ik zeg even, want het raadswerk houdt niet helemaal op deze zomer! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Om te beginnen het uitzoekwerk. Die enorme stapel post die we binnen hebben gehad moet echt uitgezocht worden; wat bewaar ik en wat kan weg? Het is wat mij betreft nog een hele klus om de stukken die we allemaal krijgen, zowel van de griffie als van externe partijen, zodanig te archiveren zodat ik ze ook snel weer kan vinden wanneer ik ze nodig heb!

Dan de dossiers waarom ik woordvoerder ben. Ik heb natuurlijk al zeer veel informatie ontvangen, maar toch blijft er een grote hoeveelheid aan stukken over die ik graag zoveel mogelijk gelezen wil hebben tijdens het reces.  Zo wil ik zo snel mogelijk volledig ingelezen zijn op de onderwerpen waar ik het woord op moet voeren. Ook tijdens het reces zet de griffie weer allerlei informatie op intranet met relevante stukken die ik graag gelezen wil hebben.  

Maar niet alleen het raadswerk krijgt aandacht deze zomer. Om weer wat meer tijd met de kinderen door te kunnen brengen is ook echt een luxe! Ook de kinderen vinden het wel eens fijn dat ik even niet meer zo veel weg ben en ze mijn volledige aandacht hebben.

Tot slot zal een korte vakantie in augustus me ook goed doen. Even weg, en daarna start de raad begin september weer. Ook daar heb ik weer zin in. Want ondanks de drukte en de hectische tijd van de afgelopen periode, mis ik het stiekem ook wel een beetje…

Bas Noor, Raadslid